Café Delivo


Café Delivo on suuren suosion saanut kahvila Munkkiniemessä.  Delivo toimii kahvilana, leipomona sekä kevyenä lounasravintolana. Meillä on upea asiakaskunta vauvasta vaariin, jotka arvostavat sekä raikasta ja tuoretta syötävää että hyvää ja ystävällistä palvelua. Mottomme on: maukasta ja mukavaa.

Meillä voit aloittaa aamusi hyvällä, laadukkaalla aamiaisella – vastakeitettyä kahvia, tuorepuristettua mehua, täytettyjä sämpylöitä tai uunituoretta rapeaa croissanttia. Jos et kiireeltäsi ehdi nauttia aamiaista paikan päällä – niin voit poimia sen mukaasi, matkalle töihin.

Lounaaksi tarjoamme salaattia valinnanvaraisilla aineksilla (aurinkokuivattuja tomaatteja, mozzarellaa, feta-juustoa vuohenjuustoa, marinoituja oliiveja, kylmäsavustettua lohta, tonnikalaa, marinoitua kanaa ym). Lounaita voi ostaa myös mukaan. Lounaat vaihtelevat toimipisteiden välillä, lue tarkemmin ja katso lounaslistat kohdasta ”lounas”.

Makeannälkäisille tarjoamme suussa sulavia Delivo -kakkuja, joita saa myös tilauksesta. Café Delivo on jo kuuluisa kaupungin parhaista uunituoreista korvapuusteista, voisilmäpullista ja muista meillä tehdyistä leipomo/konditoriatuotteista.

Sulkemisajan jälkeen vuokraamme tiloja yksityistilaisuuksiin (syntymäpäiviä, kokouksia, yhtiökokouksia, yhdistystilaisuudet yms). Suunnitelmiin kuuluu järjestää eri teemailtoja kiinnostuneille. Räätälöityjä ohjelmia yksityisille sekä yrityksille on myös mahdollista tilata.

Meidän hauska ja innostunut joukkueemme tekee parhaansa, että viihtyisitte ja tuntisitte olonne kotoisaksi.